روستای قارلق از توابع نوبران ساوه

فرهنگی و اجتماعی - مطالبی در خصوص تاریخچه روستا و آداب و رسوم مردم روستای قارلق

روستای قارلق از توابع نوبران ساوه

فرهنگی و اجتماعی - مطالبی در خصوص تاریخچه روستا و آداب و رسوم مردم روستای قارلق

روستای قارلق از توابع نوبران ساوه

وبلاگ قارلق بمنظور معرفی فرهنگ ، آداب و رسوم و تاریخچه مردم این روستا و ارائه به سایر هموطنان عزیز تهیه شده است . عزیزانی که تمایل به ارسال مطالب و عکسهای خاطره انگیز از روستا و نیاکانمان را دارند خواهشمند است مطالب و عکسهای خود را به نشانی های زیر ارسال فرمایند . دوستداران وبلاگ روستای قارلق اگر نظر یا پیشنهادی در بهبود و غنی تر شدن وبلاگ دارند نیز می توانند پیشنهاد خود را از همین طریق به ما منعکس فرمایند.
ضمن احترام به عقیده و نظر همه خواننده های وبلاگ بعرض می رسانم ممکن است همه یا بخشی از مطالب درج شده ، منطبق با نظر نویسنده وبلاگ نباشد .
استفاده از مطالب و عکسهای این وبلاگ ، با درج منبع و عدم دخل و تصرف در مفاهیم آن بلامانع است.

شما عزیزان می توانید با آدرس زیر نیز به وبلاگ قارلق دسترسی داشته باشید

http://www.gharlogh.blog.ir

همکاران وبلاگ :
محمد نجفی
علی محمد نادری
سعید قارلقی
عبداله نجفی
عزت حاجی زاده
فرامرز خسروی
خسرو حدادی
ابوالقاسم حسینی
هاشم خسروی
علی محمد قارلقی
امیر حقی
حسین رمضانی
معصومه قیطاسی
مهسا قارلقی
سمیرا میرزائی
دانیال حسنی

با ارسال مطالب و عکسهای خاطره انگیز از نیاکان و مناظر روستا ، شما هم همکار ما در این وبلاگ شوید .

پست الکترونیکی :

Mohammad_Najafi_mn@yahoo.com

بایگانی
آخرین مطالب
پربیننده ترین مطالب
آخرین نظرات

روستای قارلق در دهستان کوهپایه قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۸۰۰ نفر (۱۰۰ خانوار) است.

روستای قارلق در 27 کیلومتری نوبران ساوه و در کوه پایه ارتفاعات کوه سالاندوز واقع شده است روستاهای همسایه قارلق در شمال داغ کندی در غرب شاه باغیُ در جنوب مقصود آباد و در شرق آقداش و روستای بزرگ سامان می باشدند روستای قارلق از روستاهای بسیار قدیمی منطقه بوده و دارای سه قلعه (محله) بنامهای یوخاری قلعه (قلعه بالا) آشاقی قلعه(قلعه پائین) رحمان قلعه که قلعه اول و دوم در غرب رودخانه و قلعه سوم در شرق رودخانه قرار دارد.

روستای قارلق نسبت به روستاهای اطراف در ارتفاع بیشتری واقع شده و به همین دلیل هوای آن از سایر نقاط سردتر میباشد. شاید نیاکان ما نام این روستا را بدلیل وجود برف در این ناحیه به مدت طولانی نسبت به سایر روستا ها به نام قارلق(برف خیز یا پر برف) نامیده‌اند.